Privacybeleid

Premio Den Haag wil zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens en houdt zich daarom ook aan de eisen van de Europese privacywetgeving. Hebt u een vraag hierover, neem dan contact op met Daniel Bakels.

Persoonsgegevens

Premio Den Haag BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Niet altijd worden onderstaande gegevens verwerkt, dit is afhankelijk van welke diensten en functionaliteiten op onze website u kiest te gebruiken. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Technische meetgegevens van de apparatuur zoals IP-adres, identifiers in cookies en uw surfgedrag op onze website.

Gebruiksdoelen

Premio Den Haag BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Voor het verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder.
  • Voor het afhandelen van uw betaling.
  • Om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Om u te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren.
  • Om onze dienstverlening en onze website te verbeteren.

Bewaartermijn persoonsgegevens

Premio Den Haag BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Geanonimiseerde persoonsgegevens Google Analytics.
    Bewaartermijn: maximaal 38 maanden na uw laatste websitebezoek.
  • Uw naam en e-mailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief
    Wanneer u zich afmeldt voor de nieuwsbrief, wordt uw e-mailadres van de verzendlijst verwijderd.

Beveiliging persoonsgegevens

Premio Den Haag BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Premio Den Haag BV heeft daarom maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen.

Zo gebruiken we beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall en worden alle gegevens van deze website versleuteld verstuurd dankzij het SSL-certificaat en het HTTPS-protocol.

Ook maken we gebruik van internetstandaarden zoals DKIM en SPF om te voorkomen dat u uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoelt zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.

Tevens gebruiken we DNSSEC als een extra beveiliging (aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam (bedrijfsnaam) naar het hieraan gekoppelde IP-adres (servernaam). Dit wordt voorzien van een digitale handtekening die u automatisch kunt laten controleren. Op die manier voorkomen wij dat u omgeleid wordt naar een vals IP-adres.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact met ons op.

Delen van persoonsgegevens met derden

Premio Den Haag BV verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of als dat noodzakelijk is voor de levering van de door u bestelde producten of aangevraagde diensten of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Premio Den Haag BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om uw persoonsgegevens waarover wij beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van deze rechten, dan kunt u hiervoor een schriftelijk verzoek sturen naar het adres op deze pagina. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vraag ik u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, en de strook met nummers onderaan het paspoort, het paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.

Uw verzoek wordt altijd, doch uiterlijk vier weken na de aanvraag, in behandeling genomen. Voor het afhandelen van uw verzoek kan Premio Den Haag u een vergoeding vragen. Tevens wijs ik u op de mogelijkheid dat u een klacht kunt indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

Deze website gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone.

Cookies blokkeren of verwijderen?

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Hoe u dat doet, kunt u bekijken in de filmpjes op veiliginternetten.nl of het stappenplan van de Consumentenbond.

Welke cookies worden gebruikt?
Functionele cookies

Dit type cookies zorgt ervoor dat de website goed werkt en bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden. Ze zijn noodzakelijk voor de website. Daarom worden zulke cookies altijd geplaatst, ook als u cookies niet accepteert.

Analytische cookies

Dit type cookies meet het bezoek op de website en geeft onder andere inzicht in welke pagina’s worden bezocht. Deze informatie wordt gebruikt om de website te verbeteren. Premio Den Haag BV gebruikt hiervoor het programma Google Analytics.

Om uw privacy te waarborgen is met Google een verwerkersovereenkomst gesloten. Tevens is Google Analytics op privacyvriendelijke wijze ingesteld volgens de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Dat betekent dat onder andere is gekozen voor het maskeren van het laatste octet van uw IP-adres en ook is de functie ‘gegevens delen’ uitgezet. Verder wordt geen gebruik maakt van andere Google-diensten in combinatie met cookies van Google Analytics.

Wilt u meer weten over wat Google met de verzamelde gegevens doet?
Lees dan de privacyverklaring van Google.

Tracking cookies

Tracking cookies verzamelen gegevens en slaan informatie over u op. Deze cookies kunnen uw bezoek aan andere websites ook uitlezen.

Op deze website toont Premio Den Haag BV content die u met een social share button kunt promoten via sociale netwerken. Deze buttons zijn links en maken geen gebruik van cookies. U moet eerst inloggen op het sociale netwerk om de content te kunnen delen.

Premio Den Haag BV plaatst ook video’s van YouTube op deze website door deze te embedden. Dat gebeurt op een privacyvriendelijke manier met de privacymodus aan. Daardoor slaat YouTube alleen informatie over u op wanneer u een van de embedded video’s op deze website afspeelt.

Wilt u meer weten over wat deze bedrijven met de verzamelde gegevens doen? Lees dan de privacyverklaringen van Google, Twitter, LinkedIn, en Facebook.

Online Afsprakenplanner

Premio Den Haag biedt klanten de gelegenheid om zelf een tijdstip uit te kiezen en een afspraak in te plannen via de online afsprakenplanner. Hiervoor wordt een programma gebruikt van Communited BV / Timeblockr. Wanneer u via de Online Afsprakenplanner een afspraak maakt met Premio Den Haag BV, dan worden hiervoor persoonsgegevens gevraagd.

Nieuwsbrief

Premio Den Haag biedt een eigen digitale nieuwsbrief aan met onder meer nieuws dat op deze website is geplaatst. Hiervoor wordt een programma gebruikt van een Europees bedrijf dat voldoet aan ISO 27001, een ISO-standaard voor informatiebeveiliging, en ISO 20000, een ISO-standaard voor IT-servicemanagement.

Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan alleen via het nieuwsbriefaanmeldformulier op deze website. Wanneer u zich aanmeldt, worden uw naam en e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief.

U ontvangt na aanmelding een e-mail waarin gevraagd wordt om uw aanmelding voor de nieuwsbrief te bevestigen door op de bevestigingslink in de e-mail te klikken. Hierdoor weten we zeker dat u uw eigen e-mailadres hebt aangemeld en u ook daadwerkelijk onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Onderaan elke nieuwsbrief staat een link waarmee u zich kunt afmelden.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die via links met de website van Premio Den Haag BV zijn verbonden. Premio Den Haag BV kan namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Lees daarom eerst de privacyverklaring van zulke websites.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd gewijzigd worden. Wijzigingen worden op deze website gepubliceerd. Raadpleeg daarom deze privacyverklaring regelmatig, zodat u op de hoogte bent van de wijzigingen.

(Privacyverklaring van Premio Den Haag BV , KVK 69575436, versie 2, 25 mei 2018)