Bandenreparatie

Een lekke autoband is vervelend, waar u ook bent. Of een band nou bij u thuis leegloopt of onderweg langs de snelweg, het zorgt voor oponthoud. En de reserveband brengt u nog net tot aan de garage. Daarom kunt u voor een bandenreparatie altijd meteen terecht bij Premio Den Haag.

De meeste banden die lek raken door iets scherps kunnen namelijk gerepareerd worden. Bijvoorbeeld wanneer een spijker, een schroef of een stuk glas een gat in de band veroorzaakt.

Onze monteurs demonteren en inspecteren eerst de autoband. Vervolgens start de bandenreparatie door het gat te vullen en aan de binnenzijde van de band af te sluiten met een manchet. Dit wordt vervolgens gevulkaniseerd, een speciale techniek die ervoor zorgt dat het vulmateriaal en de band een stevig en solide geheel vormen. Dat zorgt er voor dat u veilig uw weg kunt vervolgen. Wanneer is een bandenreparatie afdoende?

Een bandenreparatie raden we altijd aan als de autoband op zo’n manier te repareren is dat u deze veilig kunt gebruiken totdat deze versleten is. Is een bandenreparatie niet mogelijk of weinig zinvol? Dan pas raden we u aan een nieuwe autoband te kopen. In dat geval helpt onze monteur u met het uitzoeken van een nieuwe autoband.


Tarief bandenreparatie

  • Bandenreparatie: € 26,50 per autoband.

Bandenreparatie zonder afspraak

Onze monteurs repareren uw autoband tussen andere afspraken door. Wij snappen dat dit een vorm van nood is. Daarom proberen we uw ongemak te beperken. Ook als blijkt dat een bandenreparatie niet mogelijk is en u een nieuwe band nodig hebt, kunt u zonder afspraak langskomen. Tijdens openingstijden helpen we u snel weer op weg.