Banden wisselen

Banden wisselen is nodig wanneer een autoband te weinig profiel heeft, versleten is, en niet meer veilig is om mee te rijden. Andere momenten voor het banden wisselen zijn als u van zomerbanden op winterbanden wilt overstappen of andersom.

Premio Den Haag beschikt over alle soorten autobanden en heeft daardoor altijd een geschikte autoband die bij uw rijstijl en de weersomstandigheden in Nederland past. Onze monteurs kunnen snel en veilig uw banden wisselen.

Bandenopslag

Premio Den Haag biedt u tevens de service van onze bandenopslag. aan. Wij nemen u het gesleep met autobanden uit handen door uw autobanden veilig op te slaan in onze bandenopslag. We slaan uw banden op bij de juiste temperaturen voor € 34,50 per set autobanden per halfjaar (los / compleet). Onze monteurs kunnen uw autobanden tevens reinigen en kleine beschadigingen herstellen. Wanneer u dit wenst, sturen wij u automatisch een uitnodiging voor de volgende bandenwissel.


Tarieven banden wisselen

  • Complete set wisselen (banden op velg): € 7,50 per stuk
  • Lossen banden wisselen + balanceren tot en met 17 inch: € 24,50 per stuk
  • Lossen banden wisselen + balanceren groter dan 17 inch: € 30,00 per stuk
  • Lossen banden wisselen + balanceren RunOnFlat banden: € 30,00 per stuk

Afspraak maken banden wisselen

Via de online afsprakenplanner kunt u het door u gewenste tijdstip kiezen om een afspraak in te plannen voor de bandenwissel.  Onze monteurs staan dan al klaar om uw banden te wisselen, waardoor u snel en veilig verder kunt rijden.

Maak nu online een afspraak