Auto uitlijnen

Trekt uw auto tijdens het rijden steeds naar links of naar rechts? Slijten uw banden abnormaal of onregelmatig op bepaalde plekken? Dan kan het zijn dat uw wielen niet in de juiste positie staan ten opzichte van uw auto. Onze monteur kan dan uw auto uitlijnen en daarmee het probleem oplossen.

Een auto uitlijnen houdt in dat de stand van de wielen gecontroleerd wordt. Het gaat hierbij om de ophanging waaraan de wielen bevestigd zijn. Na het opmeten van de auto met moderne 3d-uitlijnapparatuur kan onze monteur de ophanging van uw auto afstellen volgens de toegestane fabriekstolerantie of uw eigen specificatie.

Door het uitlijnen van uw auto wordt de wegligging weer optimaal en is het veilig en prettiger rijden. U zult tevens merken dat de auto minder brandstof verbruikt en de banden langer mee gaan.Wanneer laat u een auto uitlijnen?

Constateert u dat autobanden abnormaal of onregelmatig slijten op bepaalde plekken of dat de wagen lastiger te besturen is omdat de wagen steeds naar één zijde trekt? Dan is het uitlijnen van de auto nodig. Laat in ieder geval uw auto uitlijnen na een aanrijding of wanneer een onderdeel van de ophanging wordt vervangen.


Tarieven auto uitlijnen

  • Uitlijncontrole: € 24,95
  • Uitlijncontrole, sporingen stellen vooras: € 65,00
  • Uitlijncontrole, sporingen en cambers stellen op voor- en/of achteras: € 82,50
  • Stellen van subframes, monteren stelbouten en gangbaar maken van stelpunten: uurtarief.

Tarieven zijn inclusief 45 minuten arbeid. Extra tijd wordt naar rato in rekening gebracht. Bij auto's uitgerust met bijzondere ophanging, van hoge leeftijden of met andersoortige afwijkingen kan een ander tarief van toepassing zijn.

Online afsprakenplanner

Maak een online afspraak via de online afsprakenplanner. Dan kunt u zelf een tijdstip kiezen. Wanneer u komt aanrijden, staan onze mensen voor u klaar. Zij gaan meteen uw auto uitlijnen, zodat u  snel en veilig weer verder kunt rijden.

Maak nu online een afspraak